OM TORSDAGENS OUTFIT, MODEUGE OG KULDE

img_7398Adlinks: Jacket: Weekday (HERE) Knit: Gestuz (HERE) Skirt: Mads Nørgaard (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Marni

Go’aften og hej fra en forfrosson isklumt. Aka – MIG. Kl. er 17.50 og jeg har netop placeret mig hjemme i sofaen og har tændt for samtlige stearinlys og har pakket min kolde krop ind i uldtæpper. Jeg har brugt det meste af dagen på at fryse, fryse og fryse. Derudover har jeg også været til det, der for mit vedkommende, var modeugens eneste show. Det var med Munthe, som vise en vanvittig flot kollektion, men øv hvor er jeg træt af, at jeg startede med at blive så gennemkold, at jeg ikke kunne få varmen igen. Kender I ikke det?

Jeg er virkelig imponeret over dem, som kan tage til modeuge fra tidlig morgen til sen aften og især her om vinteren, hvor kulden gør, at det kræver ekstra meget overskud. Jeg må bare erkende, at jeg simpelthen aldrig bliver sådan hende, der kan gøre den slags. Jeg bliver her under mit tæppe og jeg rykker mig ikke længere end ud mit køkken, når det snart bliver tid til lidt aftensmad.

Billederne her er selvfølgelig af dagens outfit. Det siger næsten sig selv, at jeg ikke havde gjort noget særligt ud af det, i anledningen af modeugen. Selvom jeg elsker at gøre lidt ekstra ud af mig selv, så er det altså vigtigst for mig, at jeg kan holde varmen og har det godt 😉

Kan I have en skøn aften derude. Vi ses i morgen <3

img_7459

img_7441

img_7402

img_7454

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments