OM MANDAG, MODEUGE OG SORT TØJ

img_7346Adlink: T-shirt: H&M (SIMILAR HERE) Trousers: MbyM (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Hat: Soulland (HERE) Bag: Marni Necklace: HVISK (HERE)

I går var det blevet mandag og på trods af, at jeg faktisk fik halveret min weekend, da jeg rejste frem i tiden på min flyvetur hjem fra USA, så synes jeg faktisk, at jeg formåede at få ret meget ud af den. Jeg fik både set et par venner, arbejdet, deltaget i et event og besøgt min familie i Vanløse. Derfor var jeg faktisk ganske klar på en ny uge, da jeg slog øjnene op i går. Når jeg kommer hjem fra rejser, så elsker jeg altid at komme tilbage i min hverdag. Heldigvis, for det betyder jo bare, at jeg godt kan lide det jeg laver.

Min dag var egentlig stille og rolig og bestod af noget så klassisk som træning, arbejde, besøg hos Six Ames, kaffe med Kat, mere arbejde og en aften hjemme på sofaen med bland selv slik og et glas rødvin.

I denne uge er der modeuge og det kender I efterhånden nok mit forhold til. Eller den ændrer sig egentlig lidt fra år til år 😉 I min spæde blog-karriere gik jeg all inn og dressede mig både op, tog til alle shows, streetstylede, blev streetstylet og alt det der. Så blev jeg ældre og synes pludselig, at det hele var lidt åndssvagt og kun handlede om at tage meget mærkeligt tøj på og af princip, gad jeg ikke med til noget.

Nu har jeg det lidt sådan, at jeg stadig synes, at livet er for kort til at stå i kø og frostgrader og vente på at komme ind til et show. Men altså, jeg deltager da gerne i de ting, hvor jeg reelt set tror, at jeg kommer til at hygge mig og får noget ud af det. I år har jeg takket ja til et par hyggelige events og også Munthes show, da de jo er en rigtig god samarbejdspartner, som jeg gerne vil støtte op om. Og så vil jeg naturligvis også gerne se hvad de har fundet på. Men altså, det er ikke her I skal kigge ind, hvis det er modeuge updates, som I er interesserede i 😉

Mit outfit i går, var i øvrigt en smule atypisk, for det er yderst sjældent, at I ser mig i sort. Men nogen gange er det bare det eneste der fungerer. Det er jeg sikker på at I kender til 😉

img_7380

img_7370

img_7324

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments