KAN VI TALE LIDT OM #16

source
Esben Bjerre og Peter Falktoft’s nye Potcast “Her går det godt”. Har I hørt den? Shit hvor er den sjov!

Den nye sæson af Homeland. Jeg har ventet i mere end et år på den. Men er det bare mig, eller er den kommet lidt sløvt fra start?

At Arvingerne til gengæld er helt vanvittig god. Jeg har mødt mange, som synes at den er langsom og kedelig, men jeg elsker alt ved den; handlingen, stemningen, stylingen og hele universet. Den giver mig i hvert fald lyst til at købe Grønnegården og flytte til Sydfyn og gifte mig med Emil.

At jeg egentlig bruger enormt meget af min taletid herinde på at snakke om serier. Men det er vel Januar.

Flymad. Jeg har nævnt det MANGE gange herinde, men jeg kommer aldrig til at forstå, hvorfor det skal være så nasty og plastik-agtigt. Jeg er virkelig ikke sart og kan spise det meste (bare ikke fisk) men her står jeg altså af.

Baum Und Pferdgartens nye kollektion! ALT er pænt og der er ikke en ting, som jeg ikke vil eje. Især de her noget nær perfekte blå bukser.

At det bare føles en lille smule forkert at gå med en band t-shirt med logoet på et band, som man ikke kender til eller bryder sig om. Jeg kunne f. eks vildt godt tænke mig den her sag, men det føles bare lidt forkert, når Metallica kun har lavet èt nummer, som jeg kan li.

Ventemelodierne i telefonkøer! Hvem har fundet på at det skulle være en god idè? Den eneste funktion de har, er at gøre ventetiden endnu mere irriterende.

Det her Instagrambillede fra Amy Schumer, som både er sjov og opsigtsvækkende.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments