OM ET MÆRKELIGT OUTFIT

img_7027Adlinks: Jacket: Weekday (HERE) Knit: Storm og Marie  Shirt: ASOS (HERE) Jeans: Zara (SIMILAR HERE) Boots: Gardenia (HERE)

Kender I det der med, at man inde i hovedet har planlagt et outfit, som man naturligvis tænker vil være super smart. Så hopper man i det og så ser man ikke lige helt så fix ud, som man forventede. Det var præcis sådan jeg havde det i onsdags, da jeg hoppede i det her outfit. Jeg var lidt i tvivl om, om jeg overhovedet  ville dele det, men nu får I det alligevel.

Alle delene er blandt nogle af mine favoritter, men sammen er de vist ikke helt gode. Næsten gang jeg hopper i noget lignende, så tror jeg at jeg vil tilsætte stamme bukser og ikke en mon-style 😉

Jeg er forresten kommet godt til San Fran og her er vi først lige stået op. Tidsforskellen til Danmark er næsten så dum som den kan blive. Når I sover, så er vi vågen og omvendt. Dagen i dag skal vist primært bruges på at falde til og så måske en løbetur i de bakkede gader.

Jeg tjekker selvfølgelig ind snart igen,

Kan I have en skøn fredag <3

img_7068

img_7058

img_7076

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments