EN GAMMEL SKAT OG SOL OVER NØRREBRO

img_6955Adlinks: Coat: Storm & Marie (OLD SEASON) Jumper: Tommy Hilfiger (HEREJeans: ASOS (ON SALE HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Marni (HERE) Necklace: HVISK (HERE)

Det sker yderst sjældent at jeg deler outfitbilleder, som ikke er skudt samme dag eller dagen forinden, men det er altså tilfældet her. Vi skal faktisk helt tilbage til i mandags, hvor vintersolen skinnede smukt over Nørrebro. På de dage, så kan jeg næsten (men kun næsten) have lidt kærlighed til vinteren.

Jeg var hoppet i en gammel klassisker – nemlig min bamsejakke fra Storm & Marie. Den er flere sæsoner gammel – måske hele 3 eller 4 men jeg har brugt den hvert eneste år siden jeg fik den. Jeg elsker farven, materialet og ikke mindst det, at den virkelig kan holde mig varm.

Mine jeans har jeg haft et stykke tid, men jeg tror faktisk aldrig, at jeg har vist dem herinde? Jeg ELSKER modellen og har den også i flere farver. Den hedder “Original Mom Jeans” og jeg søger ofte på navnet, i håbet om at de kommer hjem i andre farver. Tænkt hvis de ender med at komme i lyserød? Eller lysegul. Så skulle i se en happy Mie 😉

Indlægget her er naturligvis planlagt, for lige nu skulle jeg gerne sidde i et fly over atlanterhavet 😉 Kan I have en skøn aften derude <3

img_7005

img_7014

img_7000

img_6966

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments