OM FINE FLÆSER OG REJSESTRESS

img_9729Adlinks: Shirt: ASOS (HERE) Trousers: H&M (HERE) Bag: Marni (HERE)

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Det var kærlighed ved første blik, da jeg spottede den her fine fine bluse henne hos ASOS. Lyserød, fugle, blomster og flæser. Mere skal der ikke til for at gøre mig glad. Jeg var lidt nervøs for, om den nu også levede op til billedet, men da jeg modtog den, viste den sig heldigvis at være endnu pænere i virkeligheden. Her om vinteren er der bare ikke noget bedre, end pæne og festlige bluser med lange ærmer. Selvom I her ser den i et meget hverdags-agtigt outfit, så kan man jo ikke komme udenom, at den også egner sig enormt godt  til de lidt mere festlige begivenheder 🙂

Den kommer helt sikkert med i den kuffert, som jeg meget snart skal til at pakke. Jeg ved ikke lige hvor de sidste par dage er blevet af, men det er allerede i morgen, at jeg sætter kursen mod San Francisco. Derfor skal dagen i dag også bruges på at løbe stærkt, for jeg har langt fra nået så meget, som jeg gerne vil.

Lige så højt som jeg elsker at rejse og opleve, lige så lidt bryder jeg mig om dagen inden afgang. Man har altid sådan lidt uro og stress og en følelse af, at man har glemt noget. Det er aller værst, hvis jeg skal flyve tidligt om morgenen. I morgen er det heldigvis først ved middagstid, så det hjælper da på det. Alligevel skal jeg jo være i lufthavnen omkring kl. 9 så den der kuffertpakning, bliver nok nødt til at blive klaret i dag.

Først har jeg lige et event og et par møder inde i byen, så jeg må hellere se at komme igang. Jeg tjekker selvfølgelig ind igen senere.

Kan I have en dejlig dag <3

img_9761

img_9791

img_9725

img_9776

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments