ALWAYS BE A UNICORN

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Sweatshirt: ASOS (HERE) Skirt: Custommade (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Marni (HERE)

Indlægget er sponsoreret af ASOS

I går var en af de dage, hvor programmet var, lige som jeg aller bedst kan lide det. Ikke for travlt og ikke for kedeligt. Dagen startede tidligt med en omgang træning. Formiddagen blev brugt på lidt arbejde fra hjemmekontoret. Ved middagstid satte jeg kursen ind mod byen, hvor jeg var inviteret til frokost på Väkst og en introduktion til en ny hudplejeserie fra Dr. Organic.

Efterfølgende smuttede jeg ned til Sidsel hos Mads Nørgaard, hvor jeg drak en kop kaffe, sludrede og kiggede på pænt tøj. Min rute sluttede hos Gun-Britt, hvor jeg fik rettet pandehåret til, hos mine yndlingsfrisør, Frederikke og testet end en af deres nye behandlinger, Threading. Altså hårfjerning med tråd. Har I prøvet det? Det er bestemt ikke smertefrit, men det er i den grad effektivt. Det er primært til hårfjerning i ansigtet, så jeg kastede mig ud i en omgang fjerning af overskæg 😉

Eftermiddagen og aftenen brugte jeg også hjemme, med arbejde og pakning til weekendens rejse. Sådan ser en helt almindelig torsdag i mit liv ud 🙂

Jeg var hoppet i en ny sweatshirt fra ASOS. Forfra er den jo ganske uskyldig, men på bagsiden sker der lidt mere. Jeg kunne forestille mig, at det er en af dem, som deler vandene. Personligt synes jeg, at den er ret sjov og sød. Desuden har jeg også en ret stor svaghed for alt med unicorns 😉

Mine støvler fra Gardenia har I set før og de er simpelthen helt geniale her i kulden. Med en tyk sok, så er de faktisk varme nok og så fungerer de jo nærmest som et ekstra lag bukser 😉

Kan I have en lækker fredag derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments