RØD, LYSERØD OG EN WEEKENDSTATUS

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Sweatshirt: Adidas via ASOS (HERE) Trousers: Gina Tricot (OLD SEASON) Boots: Gardenia (HERE) Hat: Soulldand (HERENecklace: ASOS (HERE) Bag: Marni (HERE)

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Hola chicas! Her får I lige en hilsen fra det fynske weekendland, hvor jeg absolut ikke har noget spændende at berette om. Dagene er smuldret væk mellem fingrene på mig og tiden er gået med at holde mig var under et tæppe, lave mad, spise det og løbe et par ture. 9 km i skoven i går og 13 km i dag. Året starter godt på den font 😉

Nu skal jeg ikke lyde alt for negativ og nej-hat-agtig, men i dag er faktisk første gang denne vinter, at jeg er blev ramt af sådan lidt vinter-blues. Det handler ikke om mørket og den grå himmel. Det kan jeg sagtens leve med. Det er kulden, som er mit problem og en kæmpe kæmpe udfordring i min hverdag. Jeg bryder mig virkelig ikke om det og har det lidt stramt med tanken om, at det forstætter sådan det næste par måneder. Så skal vi ikke bare lade være med at have fokus på det?

I stedet kunne vi jo tale lidt om dagens outfit, for dèt er da fyldt med glade farver. Jeg elsker simpelthen kombinationen af rød og lyserød til uendelighed og hvis i vidste hvor meget jeg har ledt efter en pink eller lyserød væg, som jeg kunne fotografere blusen op ad 😉 De hænger altså ikke på træerne i Danmark, skulle jeg hilse og sige #bloggerproblems.

Blusen er i øvrigt købt henne hos ASOS og selvom min kære mor siger, at det er noget af det grimmeste hun længe har set, så er jeg helt vild med den. Hvis den kommer hjem i andre farver, f. eks blå eller grøn (eller pink!!!!) så kunne jeg godt overveje at klikke dem hjem også.

Halskæden er også fra ASOS og jeg har vist tidligere fortalt jer, hvor højt jeg elsker de små guldhalskæder. Når ens stjernetegn og den fineste skrifttype formår at det gøre den lidt mere personlig (og Carrie-agtig) så går det hele jo op i en højere enhed.

Kan I have en skøn aften derude <3 Jeg forestiller mig, at jeg ikke er den eneste, som glæder mig til at se Mikke Boe Følsgaard Arvingerne?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments