HVOR REJSER JEG HEN NÆSTE GANG?

OLYMPUS DIGITAL CAMERASan Francisco, Juni 2015

Et nyt år er begyndt og jeg håber så inderligt, at det også bliver fyldt med spændende rejser og nye eventyr. Hvis jeg ikke når helt så mange, som jeg gjorde i 2016, så er det også okay 🙂

Heldigvis byder januar på hele to af slagsen og selvom jeg inderst inde vil ønske, at turen gik til et eksotisk sted, hvor jeg kunne drikke friske kokosnødder og glemme alt om vinteren for en stund, så klager jeg bestemt ikke.

FIRST

Om halvanden uge går turen til Berlin-land, hvor jeg skal på en lille pressetur sammen med en håndfuld andre bloggere og hjemmesiden Rabathelten.dk. Som de fleste af jer nok husker, så boede jeg i Berlin for nogle år siden og derfor er det altid lidt specielt for mig at komme tilbage. Jeg har så mange fine minder derfra og så spiser man jo som en konge dernede 😉 Jeg kan mærke at min rejsefeber er ved at komme snigende, så jeg glæder mig rigtig meget.

AND THEN

Ugen efter sætter jeg kursen mod en af mine all time favoritbyer, San Francisco. Manner hvor jeg glæder mig og jeg HÅBER at vejrguderne er med os og giver milde forårstemperaturer. Jeg har før været der i Januar, hvor vi var så heldige at få sol og 20 grader.

San Francisco var jo byen, som jeg rejste til alene for halvandet år siden og havde lidt af et eventyr. Derfor kan jeg naturligvis slet slet ikke vente med at komme tilbage og min liste over steder jeg skal gense og mad, jeg skal spise er lang, meget meget lang 😉

Denne gang rejser jeg derover med mine forældre og formålet med rejsen er, at vi skal besøge noget familie, som bor i Berkeley. Heldigvis blev nogle af de venner, som jeg fik i L.A under mit Californiske eventyr, enormt glade for nyheden om, at jeg kom tilbage til staten. Så glade, at de straks bookede flybilletter til San Francisco, så vi kan tilbringe et par dage sammen.

weekend-i-berlin-land0Berlin, Oktober 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERASan Francisco, Juni 2015

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments