ET EVENTYR I CALIFORNIEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI går slog det mig, at det i morgen præcis er et år siden, at jeg kastede mig ud den største udfordring, jeg nogensinde har givet mig selv og den største oplevelse, jeg nogensinde har haft. En tidlig forårsdag i 2015 tog jeg nemlig en spontan beslutning og købte en flybillet til San Fransisco med afgang d. 15 juni og retur d. 15 Juli. Lige præcis en hel måned og da jeg klikkede “køb” havde jeg ingen planer og ingen penge sparet op. Faktisk havde jeg kun lige råd til billetten.

De efterfølgende måneder sparede jeg hver en krone jeg kunne og solgte halvdelen af hvad jeg ejede. Det lykkedes mig at spare nok op til, at jeg præcis kunne holde den kørende i en måned. Dog på den primitive måde med busser, hostels og billig mad. Det var hårdt, udfordrende, nervepirrende men også helt fantastisk og afgjort den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Jeg tvivler på, at jeg vil gøre det igen, for det var dælme også hårdt.

Jeg landede i SF uden at vide hvad de næste uger ville bringe. Jeg opdagede dog hurtigt, at den by var ALT for dyr til mit budget og satte kursen sydpå. Jeg kom både til Santa Barbara, LA, en forstand til LA, Las Vegas, Napa Valley og tilbage i SF. Jeg mødte et hav af nye og fantastiske mennesker og flere af dem, har jeg stadig kontakt til i dag.

De af jer, som også læste med dengang, husker måske, at jeg førte dagbog over, hvordan det var at rejse rundt alene og hvilke udfordringer og oplevelser det medførte. Mod alle forventninger, endte de indlæg med at blive nogle af de mest populære, i bloggens levetid. Hvis I har lyst, kan I læse (eller genlæse) dem lige her.

Traveling Alone 1

Traveling Alone 2

Traveling Alone 3

Traveling Alone 4

Ellers har jeg samlet en håndfuld af mine bedste billeder fra rejsen. Åh det var en skøn tid ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERANimrod, som jeg mødte helt tilfældigt og som jeg endte med at køre til Las Vegas med. Vi havde de sjoveste dage, hvor vi levede 100% af de penge, han vandt ved at spille poker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMig og hunden Maggie, som også blev en af mine nye nye venner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments