OM DENIM, LYSERØD OG AFSKED

img_5073Adlinks: Knit: Custommade (IN STORES SOON) Skirt: ASOS (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Adax (SIMILAR HERE

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Halla girls (and boys) efter mere end en uge i det fynske, sidder jeg i skrivende stund på toget med kurs mod København. Det bliver slet ikke dumt at komme hjem og se hvordan det står til på Nørrebro og nu hvor jeg ikke er så god til det der med at tage afsked og sige farvel, så trøster jeg mig med, at jeg allerede skal tilbage til Fyn igen i næste weekend.

Dagen i dag skal primært bruges på praktiske ting. Jeg skal vaske tøj, handle ind til nytårsaften og så skal jeg et smut på posthuset. Jeg ved at der bl.a ligger en pakke fra ASOS, med en håndfuld lækre ting og sager, som jeg bestilte før jul. Dem skal I naturligvis nok få at se snart, men jeg kan afsløre, at den bl.a indeholder denne jakke, som jeg har snakket om flere gange, den sejeste sweatshirt og en ret 80-ish bluse fra Adidas.

Speaking of ASOS, så er nederdelen på billederne også derfra. Den er også af nyere dato, men har allerede været brugt en del gange. Jeg havde den på i går, sammen med min fine lyserøde strik, fra Custommades kommende kollektion. Der er mange farvekombinationer, som jeg er vild med, men en af dem, som altid fungerer, er lysrød og denim. Eller lyserød er bare pænt sammen med det meste, nu hvor jeg tænker over det 😉

Kan I have en lækker fredag <3

img_5117

img_5089

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments