HOTEL CASSIA, PHUKET

Det er blevet tid til, at vi skal kigge lidt nærmere på det andet hotel vi boede på, da jeg besøgte Phuket i Thailand for et par uger siden, sammen med mine tre skønne rejsepartnere. Vi startede med 2 nætter på det luksuriøse Banyan Tree, som jeg fortalte meget mere om her. Derefter rykkede vi lidt længere ned ad gaden, hvor man finder Hotel Cassia.

Det er et helt nyt hotel, som I skrivende stund kun er et år gammelt. Det er man ikke et sekund i tvivl om, fra det øjeblik, man træder ind på området. Alt er nyt, pænt, rent, gennemført og top-tjekket. Stemningen er helt nede på jorden og laid back. Der mangler intet og der er både pool, en lille kiosk, morgenmad, bar og ikke mindst en masse venlige medarbejdere. Det er et stort hotel, men ikke uoverskueligt og så er det placeret tæt på den helt fantastiske strand.

Både Banyan Tree og Hotel Cassia, er placeret i et område, som hedder Laguna. Det er et super fint og stille område, som fortjener et indlæg for sig selv. Det får det også, men indtil da, kan man også læse Rikkes super fine guide.

img_0811Hotellet er placeret ud til en sø og så snart den er krydset, møder man havet og en ret fantastisk stand. 

img_1310Håndklædekunst og en meget fin velkomst

desktop_img03Fine, rumlige og rene værelser (billedet er Cassias eget)

img_1362

img_1312Udsigten fra vores hotelværelse

img_1187Lyserød Storm & Marie-kjole på den smukke Bang Tao-strand

1b-bathroomEndnu et lille glimt fra værelserne (billedet er Cassias eget)

img_0714Den lokale standbar

img_1082

img_0817Morgenmadssituationen

img_0702Phuket-pigerne på vej til stranden. For at komme ned til stranden skal man krydse en lille sø og der har hotellet sat en båd ind, som sejler i pendulfart i alle døgnets lyse timer. Turen tager ca. 2 min, så det er på ingen måde et projekt. Nok nærmere bare en daglig hyggestund. 

img_0712

img_0801Hotellets stand, Bang Tao-beach er det helt perfekte spot til en solnedgang. Sjældent har jeg set så mange smukke af slagsen og vi sluttede de fleste dage med at sidde i sandet, med en kold øl i hånden og så hvordan himlen forandrede sig til en lyserød dyne.  

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments