OM EVIGT MØRKE OG EN LILLE LUKSUSMANDAG

img_4730Adlinks: Dress: Pieces (HERE) Jeans: Monki (HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: Adax

Hvem skruer lige lidt op for lyset? Er det bare mig, eller føles det som evigheder siden, at vi sidst har set en solstråle? Rent humørmæssigt, så kan jeg sagtens holde til det her evige mørke og synes faktisk, at der er noget ganske hyggeligt over det. Men arbejdsmæssigt, der er jeg ærligt talt ved at blive en smule stresset. Jeg har et hav af ting og sager, som ligger herhjemme og venter på at blive fotograferet. Det kræver bare en lille smule dagslys og det er vist taget på ferie 😉 Jeg håber, at Januar giver os lidt flere frostklare solskinsdage.

Men nu skal I ikke høre mere brok fra mig, for ser man bort fra ovenstående, så har jeg faktisk haft en rigtig lækker mandag. Jeg har travlt inden jeg kan lukke ned og gå på juleferie på onsdag, så jeg stod op på den ubehagelige side af kl. 6. Trænede, arbejdede, drak kaffe og kørte ind til Emily’s kontor, hvor jeg drak endnu mere kaffe og hvor billederne her er skudt. Når man ser en lyserød sofa, så skal det næsten udnyttes 😉 Udover at sludre og sige god jul, så skyldes mit besøg også, at Emse er så (mega giga) heldig at rejse til Bali lige om lidt og jeg har jo sådan en bog, hvor alle de mest geniale tips er listet og den skulle hun have med.

Senere var jeg forbi min skin-fixer, Anne Q, for at få gjort huden juleklar og efterfølgende ned til Malene hos The Powder Room, for at få vipperne gjort det sammen. Jeg vil næsten kalde det en spa-dag og en lille luxusmandag. Alt det jeg ikke nåede skal jeg nå nu, så jeg tjekker ud igen og så ses vi i morgen <3

P.s Mine Gardenia-sko kan købes hos Zalando nu og flere størrelser er allerede udsolgt. Det er jo helt vildt!

img_4750

img_4723

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments