KAN VI TALE LIDT OM #12

giphy

De der Tv-reklamer for Christina-ure. Har I set dem? Jeg har næsten svært ved at vurdere, om det er for sjovt eller om de rent faktisk mener det?

Aleppo! Mit hjerte bløder.

At lyserød og rød bare er pisse pænt sammen. Jeg tænker f. eks den her strik sammen med de her bukser.

Hvor opturs-agtigt det er, at både ELLE, Costume og Eurowoman har bragt artikler om vores designsamarbejde med Gardenia.

At alle har stavet mit efternavn med V og ikke U. Jeg hedder Mie Quist. But who’s counting?

Boa Boa. Eller Fransk Polynesien i det hele taget. Afgjort min drømmerejse-destination og et sted, som jeg virkelig har googlet meget og stenet over, den seneste tid. Er der nogen af jer, der har været der?

At Netflix uden nogen videre varsel, bare lige smider en helt ny serie online. Det har præmiere i dag og at dømme ud fra Traileren, så ser den ikke helt dum ud.

At Soundvenue har dedikeret en hel artikl til en duel mellem Justin Bieber og Kanye West om hvem der har haft et mest succesfuldt 2016. Det er faktisk enormt underholdende læsning.

At My Theresa netop har startet deres udsalg og at jeg, het til morgen, har brugt 15 min på at have en krig i mit hovede om hvorvidt jeg skulle købe denne smukke taske. Jeg er endt med at beslutte mig for at se om den bliver udsolgt inden i aften. Hvis ikke, er det skæbnen.

At det måske ville være lige i overkanten med FIRE A.P.C tasker.

Det her opslag. Det er altså sjovt. Eller også har jeg bare enormt dårlig humor.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments