COCKTAILS & DREAMS

img_2311Adlinks: Knit: Mads Nørgaard (HERE) T-shirt: Good Girls Club Copenhagen (HERE) Skirt: Custommade (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

I går var en af de der Decemberdage, hvor det aldrig blev rigtigt lyst. Lidt trist, men også lidt hyggeligt. Især hyggeligt fordi, jeg igen igen skulle tilbringe det meste af dagen foran computeren og så kan jeg altså ret godt li’ at hygge i mørket med stearinlys og tæpper.

I det hele taget har de sidste tre dage været lidt stenede, men på den gode måde. Jeg har ikke set specielt mange mennesker og har tilbragt hver aften hjemme. Normalt vil det aldrig ske – der er mit sociale behov alt for stort, men efter 2,5 ugers rejser efterfulgt af en lang familieweekend, trængte jeg virkelig til lidt ro og til bare at være mig. Det har simpelthen været så rart og nu er mine sociale batterier fuldt opladt. Heldigvis for det, for i aften står den på julehygge med min madklub.

Billederne her er fra i går, hvor jeg startede dagen med morgenmad i Diesel-butikken. Den er planceret lige ved siden af Gina Tricot, så det ud udnyttede jeg naturligvis og fortsatte jagten på verdens pæneste kjole. Endelig havde jeg heldet med mig, da den hang og gemte sig i en størrelse small. Nu ved jeg i hvert fald godt hvad jeg skal have på i juledagene.

T-shirten er fra Good Girls Club Copenhagen og den er næsten ligeså sej som San Frandisco-versionen 😉 Som I måske har set henne på Insta, så har jeg fået lov til at dele en rabatkode med jer, til hele deres webshop. Den giver 20% på alt og gælder indtil på søndag. Koden er GOOD20OFF.

Kan I have en skøn onsdag! Jeg tjekker selvfølgelig ind igen senere <3

img_2271

img_2308

img_2299

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments