EN LYSERØD FREDAG

img_1727Adlinks: Knit: Custommade (Pre Spring 17) Trousers: Stine Goya (ON SALE HERE) Shoes: Gardenia (SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Hej venner! Håber I nyder weekenden fuldt ud? Jeg har gang i en ret lækker en af slagsen, som primært står på kvalitetstid med min familie. I går brugte jeg hele dagen sammen med min mor. Vi startede med at ordne noget så kedeligt som SKAT. Selvom jeg egentlig synes, at jeg har ret godt styr på den slags, så er der altid ting, jeg ikke helt forstår og som jeg lige skal have lidt hjælp til.

Da vi var færdige smuttede vi ind til byen, hvor vi kiggede lidt butikker og min mor købte en fin vinterjakke. Jeg gennemsøgte Gina Tricot for at finde den her smukke kjole, men uden held. Vi spiste frokost hos Palæo på Illum Rooftop. Lækker mad, men helt elendig service! Jeg havde helt glemt hvordan serviceniveauet kan være her i København og kan sagtens forstå, at jyderne ofte får et chok når de kommer herover. Ham der tog imod min bestilling, kunne i hvert fald ikke have kigget mere mærkeligt på mig, da jeg fortalte ham, at jeg gerne ville have min wrap uden kød og han blev helt forvirret, da jeg bad om et glas vand..haha..

Outfit-mæssigt udnyttede jeg de milde temparaturer og hoppede i lidt lyserøde farver. Strikken fra Custommade er jo noget af de fineste, jeg længe har set og den kommer helt sikkert til at blive en favorit, langt ind i foråret. Den lander i butikkerne i starten af det nye år. Bukserne fra Stine Goya har I set flere gange og lige nu, er de faktisk sat ret meget ned henne hos My Lèontine.

I aften får jeg mine madklub-veninder til julefrokost. Jeg har ikke set dem i alt alt for lang tid, så I kan tro at jeg glæder mig.

Kan I have en skøn aften <3

img_1793

img_1782

img_1758

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments