NOGET OM EN KJOLE

img_1525

Kender I det der med, at I ejer en ting, som I er så glad for, at I har lyst til at tage den på, hver eneste dag? Det er lige præcis sådan jeg har det med den her kjole fra Baum Und Pferdgarten. Nu vil det være synd at påstå, at den passer godt ind i årstiden, men alligevel har jeg forsøgt at bruge den, så snart der var en mulighed.

F. eks hoppede jeg i den, dengang vi lancerede Society B og det er også den jeg har på, på mit lille profilbillede ude i højre side. Den var selvfølgelig også med i Thailand, hvor billederne her er skudt og jeg skulle hilse og sige, at den også fungerer helt perfekt som strandkjole.

Pt. hænger den på en bøjle i mit soveværelse og bliver glattet ud, efter et par dage i en kuffert. Jeg kan ikke helt beslutte, om jeg skal pakke den væk og finde den frem igen, så snart foråret kommer eller om jeg skal lade den hænge og satse på, at der snart kommer en ny anledning, hvor jeg kan hoppe i den. Hvem ved, måske en ny eksotisk rejse?

Lige nu er den faktisk sat ned henne hos Zalando og hvis man ikke lige er til den lyse farve, så findes modellen også i sorte og gule blonder.

img_1541

img_1510

img_1545

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments