EN HELT GENIAL APP

img_0817Indlægget er udgivet i samarbejde med WeShare

For et lille stykke tid siden, blev jeg spurgt om jeg vil teste Weshare-appen, som kort fortalt er skabt til at gøre det nemmere for at gøre det nemmere at styre økonomien ved sociale arrangementer og rejser. Da jeg læste hvad den rent faktisk kunne, tøvede jeg ikke med at takke ja, for den passede mere eller mindre perfekt på den rejse, jeg netop er på nu.

I alt er vi 4 veninder afsted (Emily, Kat, Ricky og jeg selv) og I ved hvordan det altid er med den slags – det er noget nemmere, når èn bare betaler de forskellige regninger, så tjenerene ikke når blive alt for trætte af en og så man også undgår, at det tager 5 år, inden alle får kortet kørt igennem. Af bitter erfaring ved jeg, at man lynhurtigt mister overblikket og glemmer hvem der skylder hvad og hvor meget. Jeg ved ikke hvor mange gange, jeg har kørt det på den gammeldags måde, hvor man har gemt alle kvitteringer og siddet med et uoverskueligt regnskab efterfølgende.

Det er lige præcis det, som WeShare kan hjælpe med. I alt sin enkelthed, går det bare ud på, at alle opretter en bruger og inde i appen, kan man så oprette en gruppe. Vores hedder naturligvis “Thailand”. Her kan man så holde styr på udgifter og skrive ind hvem der har lagt ud for hvad og så regner appen ud, hvem der skylder hvem hvad. Smart eller smart? Desuden er den forbundet til Mobilepay, så det bliver næsten ikke nemmere.

img_0836Det mest geniale er, at den nu også har fået en valutaomregner, så det slipper man også for at sidde og bøvle med. F. eks havde vi en mellemlanding i Frankfurt på vej herned, hvor vi lige skulle have lige at spise og drikker. Her lagde jeg ud og tastede beløbet ind i Euro. Efterfølgende har både jeg og nogle af de andre, lagt ud for middage og drikkevarer, som vi har betalt i Thailandske Bat og alligevel viser appen, hvor meget man skylder, eller skal modtage i danske kroner.

img_0921Jeg har virkelig optur over den her app og ligesom med Mobilepay, har den bare gjort mange ting nemmere. Den kommer jeg helt sikkert til at bruge på alle mine fremtidige rejser. I kan læse meget mere om den lige her og så kan den naturligvis downloades gratis i app store.

img_0826

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments