10 TING JEG GODT KAN LIDE

200_s
1. Politikens daglige Bezzerwizzer-quiz. Virkelig optur og totalt god underholdning at medbringe på en rejse.

2. Den her alt for pæne taske fra Marni, som jeg har udset som mit næste taskekøb. Nu mangler jeg bare at finde ud af hvordan jeg skaffer pengene.

3. Det helt nye album med The Weeknd. Har I hørt det?? Det er jo SÅ godt.

4. At den pæneste festlige pluse nu er kommet med lange ærmer. Hurra.

5. Maden på Madklubbens Steak Royal. Det er alt for lækkert og også for en som mig, der ikke er den store kød-spiser. Jeg kunne leve af alle deres side-dishes. Billedet er fra i torsdag, hvor de lagde lokaler til en julefrokost med 11 blog-veninder.

6. Hummus, brød, min familie, mine venner, solskin og alt i lyserødt. Men det vidste I nok godt 😉

7. De her solbriller, som er på vej med posten. Havde sådan håbet at jeg ville nå at få dem inden jeg rejste til Thailand, men I ved hvordan det er med Post Danmark. Til gengæld har jeg nu en lille undskyldning for at overveje endnu en eksotisk rejse 🙂

8. Swimmingpools!! Ej hvor jeg elsker pools. Jeg tror virkelig, at min livskvalitet vil stige, hvis jeg fik sådan en i baghaven.

9. Den mandlige hovedrolle i Divorce på HBO. Har I set den? Det er virkelig sjældent at jeg kan få grineflips når jeg er alene, men han kan få det frem i mig.

10. At gøre fantastiske fund på markeder. Lidt ala de smukke smukke sko jeg købte i Marokko i sidste uge. til 30 kr. stykket (!!!!!!)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments