BLACK FRIDAY HOS MESSAGE

mbym

STØVLER FRA GARDENIA / JAKKE FRA MINIMUM / TASKE FRA MARKBERG X MARIE JEDIG / TØRKLÆDE FRA MBYM / LYSERØD BLUSE FRA MESSAGE / BLÅ SKJORTE FRA STORM & MARIE / RØD KJOLE FRA GESTUZ / GRÅ STRIK FRA SECOND FEMALE / BLÅ KJOLE FRA STORM & MARIE / SORE STØVLER FRA PAVEMENT

Indlægget er udgivet i samarbejde med Message

I morgen er det Black Friday og det skal man virkelig have sovet i timen for ikke at have opdaget. Et helt genialt koncept, hvis I spørger mig. Noget i mig siger, at det måske er meget godt, at jeg skal bruge det meste af dagen i et fly, for ellers ville det sikkert stikke helt af 😉

I samme forbindelse har jeg lovet at dele et tip fra mine venner hos Message, for der er de faktisk allerede startet. Her fra. kl. 20 er der 25% på ALT og der er altså rigtig mange gode mærker at shoppe skulle jeg hilse og sige. Herover har jeg lavet en lille ønskeliste med nogle af mine favoritter. Støvlerne fra Gardenia er jeg jo allerede den lykkelige ejer af og kan anbefale dem på det varmeste. Rabatten kører indtil i morgen aften kl. 24.

De gode tilbud fortsætter også en stor del af weekenden og helt indtil på søndag vil der være 25% på alt fra Minimum og Gestuz. Hos alle de øvrige brands vil der være 25% rabat på alle bukser, jeans, bombers, tørklæder og blazere. Det gælder helt indtil søndag kl. 24. Så handler det bare om at beslutte hvor man skal slå til 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments