DEN SIDSTE AFTEN I MAROKKO

img_0356Suit: Storm & Marie (HERE & HERE) Shoes: My Design for Gardenia

Hola chicas! Jeg er atter tilbage i Kolde København, hvor jeg landede her sidst på eftermiddagen. Det bliver dog kun for en kort bemærkning, for allerede på fredag, går til Thailand og endnu mere varme. Jeg vidste godt, at det ville blive en lille smule stramt, da vi bookede rejsen, men det skal nok gå og jeg må bare holde tungen lige i munden. I morgen skal det meste af dagen bruges på en masse praktiske ting. Der skal vaskes tøj, hentes pakker, og pakkes kuffert på ny. Om aftenen skal jeg endda til julefrokost med en håndfuld skønne blogger-veninder for den slags invitationer, kan jeg altså ikke sige nej til. Jeg må sove på flyveren – som den gode gamle Ulla også så fint siger.

Billederne her er fra i går, som var den dag i Marokko. Faktisk var det ikke helt så varmt dernede, som jeg havde forventet og det blev især køligt om aftenen. Heldigvis havde jeg pakket en del lange bukser, så det var ikke den store udfordring med tøjet.

Som I kan se var jeg endnu engang hoppet i et sæt fra Storm og Marie og det her er faktisk fra deres helt nye kollektion, som netop er landet på webshoppen og i butikkerne. Jeg ELSKER tøj, som både er pænt og behagelig på samme tid og det her er fint nok til at kunne have på til fest men også rart nok til at have på derhjemme. Bemærk i øvrigt lige hvor fint det passer sammen med mine sko fra Gardenia 😉

Kan I have en skøn aften <3

img_0368

img_0364

img_0370

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments