OM NYE PROJEKTER & TORSDAGENS OUTFIT

img_7962Adlinks: Jacket: Weekday (HERE) Dress: Gestuz via My Lèontine (HERE IN GREEN) Boots: Gardenia (HERE) Bag: A.P.C (HERE) Hat: Soulland (IN GREY HERE) Bike: Mustang (HERE)

Hej guys og rigtig glædelig lillefredag til jer alle <3 Hvis I følger med på insta og snappen (Miekirstine) så har I nok allerede set, at jeg har tilbragt det meste af min dag i et fotostudie sammen med tre af mine dygtigste blog-kollegaer og mine venner fra Gardenia. Vi arbejder på et mega spændende projekt, som jeg glæder mig SÅ meget til at fortælle jer mere om. Sådan helt ekstremt meget, faktisk. Det er noget vi har arbejdet på i lang tid nu og i næste uge kan vi endelig løfte sløret.

Billederne her er fra i eftermiddags, da vi lige var blevet færdige og det var jo med at udnytte det, når man har haft en professionel til at lægge make up 😉 I har nok set de fleste ting før og min elskede Mustang-cykel er stadig totalt godt kørende. Siden jeg fik den i sommers, har der ikke været et eneste problem med den og til den pris, er det vist hvad man kalder et rigtig godt køb.

Om lidt hopper jeg i lidt finere tøj og sætter kursen mod Bloggers Delight-kontoret, hvor jeg skal hente Chris og tilbringe aftentimerne til et hyggeligt event. Rygtet siger, at det handler om mad og det kan jeg altså ikke sige nej til.

Kan I have en skøn aften <3

img_7985

img_7974

img_7999

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments