EN VARM JAKKE, EN LYSERØD HUE OG EN PERFEKT WEEKEND

img_9908Adlinks: Coat: Storm & Marie (HEREKnit: Nelly (HERE) Skirt: Stip P (HERE) Boots: UGG (HERE) Bag: A.P.C Hat: Soulland (IN GREY HERE)

Hej alle zusammen. Har I nydt weekenden? Det kan I dælme tro at jeg har. Eller gør, for den er jo slet ikke slut endnu. I går var lige præcis den rolige lørdag, som jeg havde brug for. Jeg fik ordnet en masse forskellige ting, trænet og drukket en eftermiddagsøl med min veninde, Maria. Om aftenen kørte jeg hjem til min søster, som var alene med børnene. Da de var lagt i seng, lavede vi sådan en omgang her, så Danish Music Awards og delte en flaske rødvin. Helt perfekt og lige hvad jeg trængte til.

I dag har været nogenlunde på samme måde. Jeg sov forholdsvis længe, løb en lang tur i Søndermarken og Frederiksberg have. Elsker virkelig at løbe i det område om søndagen, for selvom det er minusgrader og novembergråt, så er der så mange mennesker ude og man fornemmer virkelig den helt specielle søndagsstemning. I aften skal jeg ud med min veninde, Kassia. Vi har købt en middag hos Earlybird og selvom det er søndag, så kan man altså godt spise god mad og drikke rødvin, ikke sandt?

Billederne er fra i går, hvor jeg var hoppet i endnu en varm jakke. Jeg indrømmer gerne, at det stikker lidt af for min jakkesamling i år, men som jeg har sagt så ofte før, så kan man altså ikke få for mange. Som I nok også kan se, er jeg blevet den lykkelige ejer af en lyserød hue. Nu har jeg jo snakket om den her i evigheder og ærgret mig gul og blå over, at jeg ikke nåede at købe den, inden den blev udsolgt. Men en lyserød hue måtte jeg eje og så skidt med, at den endte med at koste mig fire gange så meget 😉

Kan I have en skøn aften <3

img_9951

img_9950

img_9931

img_9953

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments