WEEKENDPLANER OG ET VAMRT JAKKETIP

img_9788Adlinks: Coat: Storm & Marie (HERE) Knit: MbyM (HERE) Trousers: Stig P (HERE) Shoes: Adidas (HERE) Bag: Marie Jedig x Markberg (HERE) Hat: Gina Tricot (HERE)

ENDELIG fredag – for pokker hvor er det tiltrængt – den seneste uge, har godt nok været hektisk. Min lejlighed ligner Jerusalems ødelæggelser og der trænger i den grad til at blive ryddet op. Det er præcis også en af mine weekendplaner. Derudover har jeg bare et par aftaler hist og her og det kunne faktisk ikke passe mig bedre. Næste weekend rejser jeg mod varmere himmelstrøg og derfra kommer jeg faktisk til at være på farten, til engang i December.

Billederne her er fra tidligere i dag, hvor jeg startede dagen på bedst tænkelige måde. Nemlig med morgenmad hos Storm og Marie og et lille kig på deres kommende kollektion. Det er simpelthen SÅ pænt. Siger det bare. I samme anledning, fandt jeg lige en gammel favorit frem – nemlig min elskede Teddy-jakke. Den er også fra Storm og Marie men det er faktisk 2 eller 3 år siden, jeg fik den. De har netop fået en portion på lager igen og prisen er faktisk også rigtig fin. Den er simpelthen SÅ varm og lækker, så hvis I skulle mangle en god vinterjakker, så får den mine varmeste (hehe) anbefalinger.

I skrivende stund sidder jeg lige og lægger sidste hånd på dagens arbejde og snart lukker jeg ned og sætter kursen mod indre by, hvor 9PR har inviteret på fødselsdagsfejring. Et par fredagsdrinks siger jeg aldrig nej til. Det bliver dog ikke sent for mit vedkommende, for jeg trænger SÅ meget til en aleneaften med take away og MieMie-tid. Derudover er der også sæsonpremiere på The Affair og det er altså et tilbud, jeg ikke kan modstå 😉

Kan I have en skøn aften <3

img_9861

img_9799

img_9828

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments