ABOUT LAST NIGHT

img_9698Adlinks: Dress: Gina Tricot (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Marie Jedig x Markberg (HERE)

Det var en vanvittig dag i går. Der var gang i den fra tidlig morgen, til sen aften og det blev kombineret med konstant nyhedstjekning, for at se, om historierne fra USA virkelig kunne være sande. Her til morgen er jeg vågnet helt rundtosset og måske også lidt tung i hovedet, efter lidt for mange glas vin.

Som I nok så henne på snap og insta, så sluttede jeg dagen med Zalando Style Icon-awards. Det var sådan en sjov aften og startede helt perfekt med snacks og vin i kødbyen, sammen med Society-B-holdet.

Jeg havde selvfølgelig en ret stor tøjkrise, for når det er koldt, så har jeg SÅ svært ved at finde festligt tøj. Det er umuligt for mig at have bare arme og det sætter altså sine begrænsninger, når det det kommer til pæne kjoler. Heldigvis har jeg næsten lige købt den fine stjernekjole fra Gina Tricot og den har altså vist sig at være et rigtig godt køb. Selvom det lyder enormt klichè-agtigt, så er det simpelthen så skønt med sådan en sag, der både kan bruges til hverdag og fest. Jeg har også brugt den flere gange under en strik og den gør det altså også ret godt som nederdel 🙂

I dag er der lidt mere ro på og jeg har en del løse ender, der skal klares. I eftermiddag skal jeg igen et smut ind til Aglaia-klinikken og så må vi se om jeg skal have lidt mere filler i mine kinder 😉 Husk at I selvfølgelig altid kan følge med på snappen (Miekirstine)

Kan I have en skøn dag <3

img_9692

img_9688

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments