EN ORANGE FRAKKE OG EN GOD OG DÅRLIG DAG

img_9609Adlinks: Coat: Mads Nørgaard (HERE) Knit: Munthe (HERE) Skirt: Zara (SIMILAR HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Marie Jedig x Markberg (HERE)

Endnu en lille hilsen fra det, der jo i virkeligheden er en ganske trist dag, men ser man bord fra hele Trump-situationen, så har jeg faktisk haft det ret rart. Pt. er jeg lige hjemme på Nørrebro og vende, efter at have tilbragt det meste af eftermiddagen med Eva Solo og skønne blog-kollegaer. Vi har bl.a stylet smukke juleborde og spist lækker frokost i de fineste omgivelserne.

Nu skal jeg lige have skiftet tøj og have nyt neglelak på og så skal jeg faktisk på den igen. I aften står den nemlig på Zalando Style Awards og inden da, skal jeg mødes med flere hotte Society-b-damer til vin og hygge. Så som I nok kan se, er det en ret lækker dag, jeg har gang i og det har heldigvis været forholdsvis nemt at glemme, hvem der bliver den næste præsident.

Billederne her er helt dugfriske og som I kan se, har jeg simpelthen kastet mig ud i en orange frakke. Det troede jeg egentlig aldrig ske, men I ved jo hvordan det er med den slags. Jeg troede heller aldrig, at jeg skulle bleve så farveglad, som jeg har været de sidste mange måneder.

Jeg bliver også nødt til lige at nævne mine over knee støvler fra Gardenia. De er intet mindre end geniale i den her kulde. Med et par tykke strømper, er man virkelig godt kørende, når  ruskinden også varmer benene. Dem skal jeg også have på i aften – nu mangler jeg bare at finde ud af hvad jeg skal style dem med 😉

Kan I have en skøn aften <3

img_9642

img_9655

img_9617

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments