HESTEHALE, SWEATSHIRT GOALS OG DEN KOMMENDE UGE

img_4927Adlinks: Sweatshirt: Gina Tricot (HERE) Jeans: Zara (SIMILHAR HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: A.P.C (HERE) Earrings: HVISK (HERE)

Jeg er tilbage i København, efter verdens hyggeligst weekend i det fynske. Det har mere eller mindre stået ned i stænger alle dagene, så jeg har nærmest været tvangsindlagt til indendørs hygge. Det var egentlig også bare virkelig rart og tiltrængt. I går holdt regnen lige en lille bitte pause og det udnyttede jeg selvfølgelig og fik lokket min kære far med ud og skyde et par billeder af mig. For som I kan se, så er mit seneste sweatshirt-ønske gået i opfyldelse. En lyserød en af slagsen og så endda med glimmer i. Så kan man næsten ikke bede om mere, vel? 😉

Her til eftermiddag har jeg været ude hos Anne Q skincare for at få lavet en lidt voldsom ansigtsbehandling. En af dem, hvor man ser ret medtaget ud efterfølgende og derfor tilbringer jeg også min aften hjemme. Jeg håber, at det værste lægger sig inden i morgen de kommende dage, for der bliver fart over feltet. Møder, events, middage og ikke mindst Zalando Style Awards på onsdag. Det bliver en god uge – det kan jeg mærke.

I øvrigt er jeg begyndt at dyrke det der med hestehale lidt mere. Opsat hår er ellers ikke noget jeg har gjort mig specielt meget i, men nu er det blevet så langt, at det ofte kan være en smule besværligt. Især med den danske November-vind. Jeg giver det lige en chance og ser, om det ikke er noget jeg kan vænne mig til.

Kan I have en skøn aften derude <3

img_4900

img_4946

img_4930

img_4905

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments