OUTFITBILLEDER OG EN MASSE SØNDAGSSNAK

img_9342Adlinks: Cashmere knit: Sparkz (HERE) Shirt: Mads Nørdgaard (HERE) Trousers: Gina Tricot Boots: Vagabond (HEREBag: A.P.C (IN BLACK HERE

Normalt plejer jeg slet ikke at være bloggertypen, der har outfitbilleder på lager og først poster dem flere dage efter, at de er blevet skudt, men af en eller anden grund, så har det været sådan på det sidste. De her billeder er f. eks helt tilbage fra i tirsdags, med gode gamle Nørrebro i baggrunden.

Det er ikke fordi billederne lyser langt væk af det, men jeg tror faktisk, at jeg var en smule syg den dag. Ikke noget alvorligt, bare sådan helt slap og tung i kroppen, ugidelig og enormt træt. Jeg endte faktisk med at tage en middagslur, hvilket ikke er sket i flere år. Ikke fordi jeg ikke har lyst, men jeg sover simpelthen så dårligt om natten, at jeg slet ikke tør at begynde gamble med det.

Min weekend på Fyn lakker desværre mod enden og i morgen tidlig vender jeg tilbage til København. Det er faktisk en lille smule trist, for jeg ved ikke helt hvornår jeg kommer tilbage. Det varer ikke så længe før jeg pakker min kuffert og så står den på rejser, til et godt stykke ind i December. Men igen, så er det jo ikke det dårligste alternativ 😉

Jeg lover forresten, at jeg meget snart kommer med en opdatering på det der filler og lille ansigtsløft, jeg fik lavet i sidste uge. Jeg havde tænk mig at skrive om det her i weekenden, men så glemte jeg selvfølgelig at medbringe det SD-kort, hvor før og efter billederne lå på. Jeg opdaterer i morgen eller tirsdag. Promise!

Kan I have en fortsat god søndag <3

img_9393

img_9375

img_9384

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments