NOVEMBER, NOVEMBER, NOVEMBER

img_9333

img_9273Adlinks: Jakcet: Stom & Marie (HERE) Sweatshirt: Mads Nørgaard (HERE) Jeans: Zara (SIMILAR HERE) Shoes: Lacoste (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Hola chicas og glædelig lillefredag <3 Her får I lige et par outfitbilleder, som faktisk har et par dage på bagen. De er nærmere bestemt fra i mandags, som egentlig var en af de der grå og mørke og regnfulde novemberdage, som man slet ikke orker. Det er Vesterbro, vi har I baggrunden, for jeg tilbragte hele eftemiddagen i Just Spotted på Oehlenschlægersgade. Min søde Emilie kom lige et smut forbi og så kunne vi jo ligeså godt hjælpe hinanden med lidt billeder 😉

Hvis I følge med henne på snappen, så har I nok allerede set, at i dag var dagen, hvor jeg skulle have lidt filler i ansigtet. Jeg har lagt en lang historie om i min story, så den kan I stadig smutte hen og se. Mit brugernavn er Miekirstine. Jeg kommer selvfølgelig med et mere dybdegående indlæg snart. Ellers kan I læse lidt om mine tanker her.

Her til aften står den på champagne og gourmet-mad med en masse blogger-girls. Det er jo bestemt noget at klage over. Selvom jeg i skrivende stund er så træt, at mine øjne bliver ved med at falde i. Mon ikke lidt champagne kan hjælpe på det? Om ikke andet, så kan jeg sove i weekenden, hvor jeg langt om længe smutter til Fyn. Jeg har tænkt mig at holde så meget fri som muligt, mens jeg er der og det glæder jeg mig virkelig til.

P.s Hvad siger I til detaljen med rollatoren i baggrunden? Fin, ik?

img_9331

img_9330

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments