ONSDAGSSTILEN, EN NY SWEATSHIRT OG EN SERVICEMEDDELELSE

img_9404Adlinks: Coat: ASOS (HERE) Sweatshirt: Gina Tricot (HERE) Skirt: Stig P Shoes: Gardenia (SIMILAR HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Hej igen igen! Her får I simpelthen dagens tredje indlæg! Det sker virkelig sjældent, men jeg er bare i den heldige situation, at jeg har så mange ting, jeg gerne vil dele med jer for tiden. Der er godt gang i den og de sidste par dage, har jeg styrtet rundt fra den ene ting til den anden. Her til aften er jeg hjemme på Nørrebro. Helt alene og I kan tro, at det er tiltrængt.

Billederne er fra i formiddags, efter at jeg havde været til morgenhygge hos Magasin. Anledningen var en pressevisning af deres eget brand og der er simpelthen så mange fine ting. Både hvad angår bolig og tøj.

Jeg var hoppet i en helt ny sweatshirt fra Gina Tricot, som jeg købte i butikken på Købmagergade tidligere på ugen. Nu kan jeg jo ikke ligefrem påstå, at jeg mangler grå sweatshirts, men altså, den hang bare der og så vildt sej ud og kostede ingenting. Desuden har den en hætte og det er der vist ikke nogen de mine andre sweatshirts, der har 😉 Jeg købte også den her kjole. Er den ikke bare fiiiiiin? Jeg vil næsten sige, at det er et fornuftigt køb, for den kan jo også fungere som nederdel med en lækker strik ud over 😉

Nu vil jeg lave mig en kop te, spise noget slik og catche up på nogle af de Tv-serier jeg har forsømt de sidste par dage.

Kan I have en skøn aften <3

P.S: Jeg har lige en lille servicemeddelelse – der har været lidt bøvl med den rabatkode til Desenio, som jeg delte i går. Det skulle være fixet og nu skulle den gerne virke.

img_9472

img_9438

img_9433

img_9471

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments