OM VERDENS VARMESTE STØVLER

img_9026Indlægget er sponsoreret af ELLOS

Hvis nogen for få år siden, havde fortalt mig, at jeg nu ville gå rundt i et par UGG-støvler og have det ret fedt over det, så havde jeg ikke troet på det. Men I ved, man har et standpunkt til man tager et nyt og udover at være verdens varmeste støvler, så synes jeg faktisk også, at de kan gøre noget ret godt, for et outfit.

Selvfølgelig er det ikke lige de støvler jeg ville tage på, en aften i byen, eller hvis jeg skulle ud og spise fint, men på en afslappende dag, som I lørdags, så er de altså helt perfekte. Jeg har købt dem henne hos ELLOS, hvor de netop har fået et kæmpe lager af forskellige modeller. Som I nok kan regne ud, så er jeg personligt mest til den korte model og den findes også i flere forskellige farver. Er man mere til den høje, så er der også flere at vælge imellem og derudover kan jeg også anbefale deres hjemmesko på det varmeste. Dem er jeg selv den lykkelige ejer af.

Billederne er som sagt fra i lørdags og er skudt lige efter, at jeg havde spist en helt fantastisk morgenmad på Møllers kaffe, sammen med den bedste Chris. SHIT hvor jeg bare elsker det sted og selvom det næsten er umuligt at få et bord, på en helt almindelig weekendmorgen, så er det altså ventetiden værd. Lov mig at prøve deres brød og piskede smør, næste gang I kommer forbi!

Kan I have en skøn aften <3

img_9063

img_9052

img_9033

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments