FREDAG MED GLIMMER OG FART OVER FELTET

img_8951Links in the bottom

Glædelig søndag alle zusammen <3 Håber I nyder weekenden og det fine efterårsvejr. Som jeg vist nok allerede har fortalt, så var det planen, at jeg skulle have været på Fyn i disse dage, men jeg ved ikke lige hvordan jeg havde tænkt, at det skulle hænge sammen. Jeg havde sådan ca. 10.000 ting der skulle lukkes og slukkes inden d. 1/11 og da det gik op for mig, at det allerede er på tirsdag, så måtte jeg vinke farvel til den weekend.

Præcis derfor, fløj dagen i går også afsted, men der var heldigvis også plads til flere gode ting. Jeg vågnede op hos min søster i Vanløse, hvor jeg endte med at overnatte, fordi jeg simpelthen ikke orkede at køre hjem derfra, fredag aften. Derefter stod den på morgenmad og hygge med den bedste Chris. Bare hygge og venindesnak – ikke noget  med blog-business, kontrakter, planlægning og kampagner, som plejer at være grunden til at vi mødes. Ej det var rart og totalt hyggeligt.

Efterfølgende kom min far forbi og hjalp mig med nogle af de ting, som jeg skulle have fixet. Vi sluttede af med en løbetur og en kold øl. Det er ligesom vores ting 😉 Senere tog min far til fest med alle sine venner og ved I hvad, jeg endte sgu med at sidde hjemme i sofaen og arbejde og hygge på en højhellig lørdag aften. Tro det eller ej, men det var faktisk virkelig tiltrængt helt rart.

img_8928

Nu skal vi selvfølgelig også huske at snakke lidt om billederne her, for de er faktisk slet ikke fra i går (de kommer senere). De er nemlig fra i fredags, hvor jeg også var på farten fra morgen til aften. Jeg tror ikke at jeg lyver, hvis jeg siger, at jeg cyklede over 40 km. den dag. Det var nok også derfor, at jeg ikke orkede at tage turen fra Vanløse til Nørrebro kl. 23.

Fordi det var fredag, så var jeg hoppet i en fin glimmertop. Eller egentlig var det bare, fordi jeg synes den er vildt pæn og fordi jeg elsker alt med striber. Den er fra Mads Nørgaard og det var faktisk også i hans showroom, jeg startede dagen. Så i forresten lige mine seje handsker henne på Instagram?

Nu må jeg hellere se at komme i gang med søndagens planer. Kan I have en skøn dag derude! Jeg tjekker selvfølgelig ind igen senere <3

img_8975

img_8946

img_8954

Adlinks: Jacket: Weekday (HERE) T-shirt: Mads Nørgaard (HERE) Top: Gina Tricot (HERE) Jeans: Zara (SIMILAR HERE) Shoes: Gardenia (SIMILAR HERE) Bag: A.P.C  (HERE)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments