SKJORTE, JEANS OG EN HÅRD TID FOR BLOGGERE

img_8796Adlinks: Shirt: Garca Jeans (HEREJeans: Zara (SIMILAR HERE) Shoes: Gardenia

Hola chicas! Her er der lige endnu et par outfitbilleder, fra en af dagene i Belgien. De er naturligvis skudt på det smukke hotelværelse jeg boede på i Bruxelles, som jeg naturligvis nok skal fortælle meget mere om, når min Bruxelles-guide er klar.

Tænkt engang, hvis man bare havde sådan et pænt sted at tage billeder. I weekenden går vi jo på vintertid og så begynder den tid, hvor bloggerjobbet virkelig bliver udfordrende. Det betyder mere eller mindre, at alle billeder skal skydes før kl. 15. Jeg satser på, at det bliver lidt nemmere for mig i år, nu hvor jeg gør det på fuld tid og så trøster jeg mig med, at jeg skal tilbringe størstedelen af November under varmere (og lysere) himmelstrøg.

Til sidst har jeg lige en lille servicemeddelelse ang. mine sko/støvler fra Gardenia, som jeg har haft på, på 80% af mine billeder, i løbet af den seneste tid. De har været voldsomt populære og er vist udsolgt over det hele. I onsdags spiste jeg frokost med det søde Gardenia-team og de fortalte mig, at de meget snart kommer igen og endda i nye og seje farver. Jeg har bl.a hørt noget med slangeskind. Hvor sejt lyder det ikke lige?

img_8798

img_8788

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments