DRESSED IN A DREAM

img_8902Dress: Baum und Pferdgarten

I går havde vi lanceringsfest for Society B og det var en KÆMPE succes. De tre timer, eventet varede, fløj afsted og da alle gæster var gået, var jeg helt skør og en smule rundtosset efter at have snakket med så mange forskellige mennesker. Gæsterne var en blanding af folk fra PR og mediebranchen, blog-kollegaer, venner og familie. Folk var totalt søde og kom med gaver, blomster, vin og en masse “tillykker”. Det havde jeg slet slet ikke forventet.

Eventet blev holdt i de SMUKKETE omgivelser og alt var fotogent. Heldigvis havde vi en god fotograf til stede og så snart jeg modtager billederne, så deler jeg dem selvfølgelig med jer 🙂 Som lovet fik jeg også snappet en del derfra og I kan nok stadig nå at se min story. Mit brugernavn er Miekirstine.

Her til sidst bliver vi nødt til også lige at tale lidt om min kjole. Er den ikke fin? Den var i hvert fald helt perfekt at have på og jeg følte mig lidt som en prinsesse. Eller måske en fe? Den fik også så mange fine ord med på vejen. Der er ingen tvivl om, at den kommer med i kufferten, når jeg rejser mod varmere temperaturer i november. Den kan købes lige her og så findes det samme print også i en skjorte. SÅ fint.

Kan I have en skøn dag derude <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

img_8914

img_8904

img_8917

img_8901

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments