KAN VI TALE LIDT OM #6

giphy

  • At man glemmer hvor vigtigt det faktisk er, at man ser lidt sollys engang imellem. Fem dage, hvor man kun ser grå, grå og grå, gør altså ikke noget godt for sindet.
  • At den helt nye serie, Divorce, på HBO med Sarah Jessica Parker tegner til at blive helt fantastisk. Hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg, at hun var lidt irriterende som Carrie, men I den her rolle, tager hun sine skuespilevner til helt nye højder.
  • At min lille nevø, August, simpelthen er alt for cute. Jeg kan slet ikke forstå, at han allerede fylder et år i morgen. Hvem stopper lige tiden?
  • Hvor irriterende det er, at jeg ikke nåede at købe den her. Nu er den både udsolgt online og i butikken.
  • At artikler som denne får mig til at hvile meget mere i min alder.
  • At Espresso og Nespresso-maskiner er vildt besværlige og aldrig virker. Nu er det efterhånden sket et par gange, at jeg har siddet på et hotelværelse og fået et mindre angstanfald over ikke at kunne få min morgenkaffe, fordi jeg ikke har kunne få maskinen til at virke. Det kan godt være, at det bare er mig, men det fungerer simpelthen aldrig for mig. Instant kaffe er altså helt fint med mig og det ved man hvad er 😉
  • At vi holder lanceringsfest for Society B på onsdag og jeg aner ikke hvad jeg skal tage på. Måske den her, som jeg har snakket om før.
  • At den røde jakke, jeg viste frem her, blev udsolgt på nul komma fem. I er flere der har skrevet og spurgt efter et direkte link og jeg lover at give besked, så snart den kommer back in stock.
  • At afslutningen på fredagens SKAM-afsnit var sådan helt vanvittig god og fantastisk. Jeg ved næsten ikke hvordan jeg skal vente en hel uge med at se mere.
  • At jeg netop befinder mig på det vildeste hotelværelse i Bruxelles. GLÆDER mig til at vise jer flere billeder.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments