MARIES TASKER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg bliver varm om hjertet, hver eneste gang, at nogle af mine blogkollegaer laver seje samarbejder og tager deres karrierer til et nyt niveau. I går var det min topbar og Society B-nabo, Marie’s tur. I samarbejde med Markberg har hun nemlig designet fire helt fantastiske tasker.

I går aftes havde hun inviteret på en lille fejring og introduktion og jeg havde virkelig glædet mig til at se hvad hun havde fundet på. Jeg må indrømme, at jeg virkelig er imponeret og jeg er vild med hver eneste af taskerne. Vi var så heldige, at vi måtte vælge vores favorit og få den med hjem. Det var ikke nemt, men jeg endte med Lilli-modellen og jeg er sikker på, at hun nok skal blive brugt flittigt.

I kan læse meget mere om taskerne og hvad de hver især er inspireret af, henne hos Marie og så kan de købes lige her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments