EN LANGSOM SØNDAG I TØJ FRA ASOS

img_7624Adlinks: Jumper: ASOS (HERE) Trousers: ASOS (HERE) Shoes: Superga (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Hej fra en lidt sløv, grå og regnfuld søndag på Fyn. I går var jeg til fødselsdag hos min bedste barndomsveninde og det var en af de fødselsdag, som fortsatte til langt ud på natten. En perfekt blanding af skønne gensyn, god mad og vin og en masse hyggelige stunder.

Nu hvor jeg pludselig var tilbage i min tidlige ungdom, så tillod jeg mig selv at sove lidt længe her til morgen, selvom jeg faktisk har haft en del deadlines og ting, der skulle klares. Heldigvis har jeg kunne ordne det meste her fra sofaen og så er sådan en omgang heldagsregn jo meget hyggelig.

Som billederne afslører, har jeg også lige været ude og blive luftet for en kort stund. Jeg tror faktisk, at det holdte tørt i lige præcis de 5 min min far og jeg skulle bruge til at skyde billederne. Igen igen var jeg hoppet i ASOS fra top til nå og nu hvor det er både er søndag, efterår og regnvejr, så er en sweatshirt vel nærmest obligatorisk. Ikke sandt? Bukserne er også noget nær så efterårsagtige, som de kan blive og helt enormt behagelige og løse.

I morgen går turen tilbage til København og om to sekunder vil jeg forsøge at få et overblik over den kommende uge, for min kalender fortæller mig, at der er en del møder, pressedage, aftaler og kampagner, der skal klares.

Kan I have en skøn aften <3

img_7663

img_7618

img_7672

img_7667

img_7620

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments