I ASOS FRA TOP TIL TÅ

IMG_7462

Adlinks: Knit: ASOS (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Shoes: Zara Bag: A.P.C (HERE)

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Et par billeder fra min meget korte tur til Fyn i weekenden. Jeg bliver næsten helt sørgmodig, når jeg kigger på dem, for jeg har simpelthen så meget hjemve for tiden. Jeg er slet slet ikke hjemme ligeså ofte som jeg gerne vil, men det kan ikke være anderledes, når der også skal være tid til alle de andre ting 🙂 Heldigvis smutter jeg allerede tilbage på fredag, hvor jeg bliver i 3-4 dage. jeg GLÆDER mig og der får jeg forhåbentlig også tid til at arbejde lidt i køkkenet med æbler og alle de andre fantastiske råvarer, som det fynske efterår bærer med sig.

Som overskriften også antyder, så var jeg hoppet i ASOS fra top til tå. Ellers i hvert fald hvad angår tøj. Begge styles er helt nye og da jeg bestilte dem, havde jeg ikke lige overvejet, at de faktisk ville gøre sig ganske godt sammen. Blusen er varm og rar og så er jeg vild med den støvede farve. Mine jeans købte jeg primært, fordi jeg elsker mom-jeans og tænkte, at min samling sagtens kunne klare et par i en brun nuance 🙂

Min taske kender i efterhånden alt for godt, eftersom den nok har været vist herinde små 500 gange 🙂 Dog er det en af dem, som hele tiden bliver udsolgt online (tro mig, jeg kæmpede selv en kamp, da jeg købte min) men lige nu, kan den købes henne på Mytheresa og den har faktisk været på lager i et par uger.

Dagen i dag, bliver en af dem med fuld fart over feltet. Først et morgenmøde inde i byen, derefter skal jeg have fixet mine vipper hos The Powder Room. Min frokost skal jeg nyde sammen med Emma og DET glæder jeg mig til. Jeg føler lidt, at vi har fået sådan et online venskab, men vi har faktisk kun mødt hinanden ganske få gange. I eftermiddag skal jeg have styr på alle hængepartierne, inden jeg skal til middag hos min veninde. Hvis solen bliver ved med at skinne, så kan det vist kun ende med at blive en rigtig god dag.

Kan I nyde jeres <3

IMG_7496
IMG_7473
IMG_7498
IMG_7456
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments