WELCOME FALL

IMG_7376Adlinks: Coat: ASOS (HERE) Sweatshirt: Envii Trousers: ASOS (HERE) Shoes: Zara Bag: A.P.C (HERE)

Go’ mandag morgen alle zusammen. Det blev til et lidt senere tjek-inn i dag, for jeg forsøger at tage den med ro, så jeg kan få mit gode gamle overblik. I nat har jeg næsten sovet i 12 timer og jeg føler mig stadig ikke udhvilet. Det er simpelthen utroligt, hvor længe sådan en omgang jetlag kan sidde i kroppen.

Billederne her er nok årets første rigtige efterårsbilleder og er skudt her på Fyn i går eftermiddags. Lige nu er der simpelthen så flot med alle de brune og gule farver og træerne er fyldt med frugter. Der er simpelthen ikke noget bedre end æblesæsonen og jeg vil sådan ønske, at jeg ikke allerede skulle hjem i aften. Heldigvis kommer jeg tilbage igen i næste weekend og der skulle jeg gerne have lidt bedre tid.

Tilbage til billederne; som I kan se, har jeg endelig fået taget min nye frakke i brug og den kommer I helt sikkert til at se mere til herinde. Den er helt perfekt. Det samme kan jeg sige om bukserne, som jeg faktisk har haft på, lige siden den dag jeg kom tilbage fra L.A.

Kan I have en dejlig dag derude <3

IMG_7425

IMG_7394

IMG_7410

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments