OM LANGE KJOLER OG HØJE TEMPERATURER

IMG_7319Adlinks Dress: Envii (HERE) Shoes: ASOS (HERE) Bag: Balenciaga (HERE) Earrings: Gina Tricot (HERE)

Tænkt engang, at de her billeder er under en uge gamle. De er fra dengang jeg var i Los Angeles, hvor det var 37 grader (!!!!) og hvor jeg spiste så meget lækkert mexicansk mad, at mine tænder stadig løber i vand, bare ved tanken. Hvis jeg ikke tager meget fejl, så er de skudt på vores sidste aften, hvor vi faktisk sluttede af med en middag på Chipotle. Mit all time favorit take-away sted og noget jeg VIRKELIG håber snart kommer til Danmark. Konceptet er helt simpelt; build your own bowl eller burrito. Vil man have den sund, så gør man det og hvis man vil have den greasy, så gør man det.

Jeg var iført en af mine lige for tiden-favoritter. Nemlig den lange kjole fra Envii. Jeg vil sådan ønske, at jeg også havde været hurtig nok og hapset den i det blomstrede mønster. Men man skal åbentbart være ret hurtig, når det kommer til Envii 😉

Meget af min weekend har faktisk også stået i det amerikanske tegn. Nogle af mine venner fra L.A er nemlig i København og sjovt nok, havde vi planlagt vores rejser helt uafhængige af hinanden. Vi nåede lige at mødes i L.A inden de smuttede mod skandinavien. De startede i Oslo, så Helsinki og nu er de kommet til københavn. Jeg har hængt ud med dem, så meget som muligt, for jeg skylder dem virkelig en, når man tænker på hvor gode de var ved mig, da jeg var i L.A helt alene sidste sommer. Jeg har vist dem Nørrebro, gået ture og været til middag. Det har virkelig været skønt.

I dag går turen til Fyn. Det er SÅ længe siden, at jeg sidst har været der. Jeg kunne kun få presset to dage ind i kalenderen, men det er også bedre end ingenting. Jeg tjekker ind igen senere.

Kan I have en skøn søndag <3

IMG_7288

IMG_7302

IMG_7266

IMG_7323

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments