POOLSIDE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Shirt: Mads Nørgaard (HERE) Trousers: Zara (HERE) Shoes: ASOS (HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Jeg er tilbage på dansk jord efter en mild for helt smertefri hjemrejse. Dog endte jeg med at have et døgn, hvor jeg ikke sov i godt 30 timer. Sådan er det jo når man rejser så langt og jeg har efterhånden vænnet mig til det og lært, at det der virker bedst for mig, når det kommer til at gøre jetlaget så mildt som muligt, er at holde den kørende. Så det gjorde jeg, men da klokken var 20.15 i går, var det nærmest fysisk umuligt for mig, at holde mine øjne åbne. Jeg tror aldrig, at jeg har prøvet at falde i søvn foran computeren, men det skete simpelthen. Jeg gav op og sov til kl. 7 i morges. I dag har jeg været træt, sløv og ugidelig, men jeg håber at det hele ser lidt lysere ud i morgen 🙂

Billederne her er fra en af dagene i L.A. Før hedenbølgen satte ind, vel og mærke. Jeg kan se, at det er skudt efter at vores kufferter ankom, for blusen havde jeg med hjemmefra. Er den ikke fin? Jeg elsker virkelig den lille peplum-detalje. Bukserne var derimod noget af det, jeg var nødsaget til at købe derovre og de er fra Zara. De er lidt crazy, men jeg tror faktisk, at jeg nok skal blive rigtig glad for dem. Derudover ELSKER jeg beskrivelserne inde på Zara webshop. De her har bl.a fået navnet “bukser i toasted farve”. Hvad pokker er en toasted farve?? Haha..

I aften skal jeg i madklub med mine skønne veninder. Det glæder jeg mig naturligvis rigtig meget til. Jeg føler, at jeg har været væk i 100 år, selvom det kun er lidt over en uge. Det må være fordi, jeg har været så langt væk.

Kan I have en skøn aften <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments