BRYLLUPSGÆST

IMG_6568Affiliatelinks: Dress: Munthe (HERE) Jacket: Mango (SIMILAR HERE) Boots: Gardenia Bag: Balenciaga (HERE)

Hvad søren tager man lige på til et bryllup? Det ved jeg jo ingenting om, eftersom jeg aldrig har været til et. Jeg fik afprøvet mit første forsøg i lørdags, hvor Emilie sagde ja til sin Casper og det gik jo meget godt. En pæn kjole går man heller aldrig galt i byen med, vel? Denne er fra Munthes helt nye kollektion og er simpelthen et lille masterpiece. Den findes endda også i flere farver. Faktisk er der SÅ mange pæne kjoler i deres nuværende kollektion og jeg har lånt den SMUKKESTE af slagsen med til L.A som jeg glæder mig til at vise jer.

Igen igen, må jeg lige slå et slag for, hvor gennemført og helt fantastisk et bryllup det var. Jeg var helt høj på kærlighed, da jeg kørte derfra og for første gang, kunne jeg virkelig godt forså, hvorfor det kan være så vigtigt for nogle pige at få lov til at opleve sådan en dag. Tænk hvis det en skønne dag skulle ende med at blive mig selv, der står der 😉

IMG_6552

IMG_6594

IMG_6602

IMG_6591

IMG_6577

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments