GLIMT FRA DE SIDSTE PAR DAGE OG EMILIES BRYLLUP

Det er blevet søndag morgen og jeg sidder her med en kop kaffe ved min side og forsøger at fordøje de sidste par dage. Der har været fart over feltet og der har været så mange fine stunder og gode oplevelser. Heldigvis har jeg været god til at dokumentere det hele, så I skal naturligvis ikke snydes for en omgang fotospam <3
IMG_6208Torsdag aften var jeg inviteret på middag af Eva Solo i forbindelse med lancering af deres nye Nordic-serie. Middagen fandt sted på BRUS på Nørrebro. Et sted, jeg aldrig har besøgt før, men det var bestemt ikke sidste gang. Det var en af de der aftener, hvor man cykler hjem helt glad, mæt og en smule træt i hovedet, fordi man har snakket så meget.

IMG_6140Dagens startede faktisk også med en omgang lækker mad. Wulff og Konstali er åbnet i Waterfront i Hellerup og i den forbindelse, havde de inviteret på en omgang morgen. Maden sad naturligvis lige i skabet og indretningen var simpelthen så fin og gennemført. Derudover er restauranten KÆMPE stor, så chancerne for at kunne få et bord, skulle være ret gode. Jeg skal snart forbi igen. Det er sikkert og vist.

IMG_6164

IMG_6607I fredags havde jeg et crazy program, som I også kunne læse lidt om her. Heldigvis var den primært fyldt med skønne ting og en masse der skulle ordnes, inden min afrejse til L.A. Jeg var bl.a forbi Signe Heindorf, hvor jeg fik lavet de fineste røde sellac-negle. Jeg er virkelig blev afhængig af shellac og er kæmpe fan af, at det bare bliver siddende og holder sig pænt i flere uger.

IMG_6231Jeg nåede heldigvis også et smut forbi Gyldendahl, hvor Maria havde inviteret til lancering af hendes nye bog, Velsmagende vegansk og vegetarisk. En udgivelse, som jeg har glædet mig til i mange måneder. Jeg købte naturligvis et eksemplar med hjem og kan slet ikke mente med, at bladre den ordentlig igennem. Jeg har smugkigget lidt og det lover virkelig godt.

IMG_6422Eftermiddagen bød også på et hurtigt møde med HVISK, hvor vi skulle planlægge lidt om fremtiden og jeg fik naturligvis også kigget lidt på de fine smykker I deres showroom. Der er simpelthen så mange fine ting deroppe.

IMG_6423

IMG_6427Ingen fredag uden fredagsdrinks og de blev indtaget på Corallo på Illum rooftop i verdens bedste selskab bestående af Kat og de her to.

IMG_6697Og nu til ugens absolutte højdepunkt: Emilie og Caspers bryllup, som fandt sted i går. Mit første bryllup nogensinde og jeg må indrømme, at jeg endnu er helt høj på oplevelsen og jeg får stadig en klump i halsen, hver eneste gang, jeg kigger på billederne derfra.

Det var noget af det fineste jeg nogensinde har overværet og Emilie var simpelthen så smuk. Det hele fandt sted i en baggård på Frederiksberg, hvor alt bare spillede. Gæsterne var unge og smukke og gården var fyldt med kærlighed og god stemning. Der var et lille jazz-band som spillede det skønneste musik og da Emilie lavede sin entè, kunne jeg ikke holde tårerne tilbage længere. Jeg har dokumenteret meget af det henne på snappen og I kan vist lige nå at se det i min story. Mit brugernavn er Miekirstine.

IMG_6689

IMG_6687

IMG_6698

FullSizeRenderGirl squat

IMG_6699

IMG_6279Kat og jeg, som begge var iført de fineste kjoler fra Munthes nye kollektion. Jeg poster flere billeder i morgen <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments