FREDAGENS AGENDA OG EN NY PERSONLIG TASKE

IMG_6356Dress: Moves by Minimum (HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: By Malene Birger (HERE) Scarf: Malene Hocke

Hola chicas og glædelig fredag. ENDELIG fredag, fristes man jo til at sige. For mit vedkommende, er det dog en af de dage, hvor jeg virkelig skal holde tungen lige i munden, for at nå det hele. Normalt bryder jeg mig egentlig ikke om, når folk snakker om hvor travlt de har, men lige i dag, er mit program så presset, at jeg ikke kan lade være med at bringe det på banen. I bund og grund skyldes det, at jeg har et hav af ting og sager, der skal afsluttes og klares, så jeg kan rejse til L.A med god samvittighed på mandag.

Dagen startede kl. 6.15 med en omgang træning – for mig er det vigtigt at starte en travl dag sådan, da det virkelig hjælper mig med at holde hovedet koldt. I skrivende stund sidder jeg og spiser en god portion morgenmad og så snart den sidste kaffe er drukket, sætter jeg kursen ind mod byen. Først et smut forbi Mads Nørgaard, derefter skal jeg have lavet negle hos Signe Heindorf, så videres op til The Powderroom for at få vipperne på plads, efterfølgende et møde hos HVISK, så skal jeg mødes med de her ladies til et par drinks, forhåbentlig når jeg videre til Marias Boglancering for til sidst at slutte af med fredagsbar sammen med en masse blog-kollegaer. Alle sammen enormt rare ting og I skal ikke høre noget som helst brok fra min side. Men lige i dag, der gad jeg altså godt at have tre timer mere at gøre godt med. Kryds lige fingre for, at min tidsplan ikke skrider 😉

IMG_6385Billederne er fra i går, hvor jeg faktisk også havde en dag, fyldt med rare ting. Jeg startede i Hellerup, hvor Wulff & Konstali inviterede på brunch i forbindelse med deres nyåbnede sted i Waterfront. Det var SÅ flot og jeg kan kun anbefale at tage et smut forbi. Vejret var stadig tip top og derfor hoppede jeg i den fine og luftige kjole fra Minimum.

Og så er der tasken. Lad os lige snakke lidt om den. Det er en af By Malene Birgers ikoniske styles og den har været på min ønskeliste i jeg ved ikke hvor lang tid. Jeg var simpelthen så heldig at få den med hjem til et event de holdte i lufthavnen i tirsdags og så endda med mine initialer på. I denne uge har de åbnet en lille pop-up shop derude, hvor alle der køber en taske kan få et lille tryk på. Jeg ELSKER når ting får et personligt touch og jeg er sikker på, at det bliver en af de tasker, som jeg kommer til at slide op.

Nu må jeg hellere se at komme igang med dagens program. Må jeres fredag blive skøn og festlig <3

IMG_6417

IMG_6349

IMG_6389

IMG_6373

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments