KAN VI TALE LIDT OM #2

IMG_6498

  • Tys Tys-kilden?? HVEM har dog fundet på det navn?
  • Hvorfor der, op til flere gange, er sket det, at jeg er kommet til at købe alkoholfri vin. Burde de ikke skrive den slags TYDELIGT på på etiketten?
  • At Poul krebs, Lars Lilholdt og Peter A.G har fuldstændig identiske stemmer.
  • At sidstnævnte er lidt af en Silverfox.
  • At man efterhånden er ret unik, hvis man ikke skal giftes eller have børn.
  • At det i forlængelse af ovenstående, er en smule mærkeligt, at jeg i mine 29 leveår, aldrig har været til et bryllup. Det bliver der lavet om på i dag. Gæt selv hvis vielse jeg skal overvære 😉
  • At jeg ville lyve, hvis jeg påstod, at jeg ikke er en smule trist over ikke at skulle løbe halvmarathon i København i morgen. Det vil nok ikke gavne skaden i min fod og så tør jeg heller ikke tage chancen. Tænk hvis der skulle ske noget, så jeg ikke kunne rejse til Californien på mandag.
  • At SKAM sæson 3 meget gerne må begynde snart. Er der nogen, der kender en dato?
  • At det altid virker en smule mystisk, når man får 30 likes fra den samme person på Instagram.
  • At jeg i torsdags spottede den pæneste t-shirt med et kirsebær på Instagram. Jeg blev straks ramt af forelskelse og derefter stor frygt for at den ville blive udsolgt med det samme. Derfor smed jeg alt hvad jeg havde i hænderne og og spurtede ind i Lovechild og betalte 450 kr. for et stykke bomuld med print. Men den er stadig pæn.
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments