CHERRY ON TOP

IMG_6462Jacket: Stom og Marie (HERE) T-shirt: Lovechild (HERE) Skirt: Stig P (HERE) Shoes: Gardenia Bag: By Malene Birger (HERE) Necklace: HVISK (HERE)

Trods verdens strammeste program, så overlevede jeg dagen i går og det var endda med højt humør, fra start til slut. Måske fordi, jeg i bund og grund løb fra den ene skønne ting til den anden. Det er på den slags dage, at jeg virkelig føler mig taknemmelig over, at jeg kan køre bloggen på fuld tid. Det er simpelthen verdens bedste job. Selvom der selvfølgelig også er dage, der udelukkende byder på kedeligt arbejde foran computeren og at der engang imellem er et momsregnskab, der skal laves. OG, at det der med at have HELT fri sådan ca. aldrig sker. Det må næsten også være de eneste negative aspekter, jeg kan komme i tanke om.

Tro det eller ej, men min fredag aften blev brugt på noget så crazy, som at sidde hjemme i sofaen. Det var lige præcis det eneste jeg trængte til, efter en dag på farten og to fredagsbarer. Desuden kan jeg ikke lige komme i tanke om, hvornår jeg får mulighed for det igen, så det skulle naturligvis udnyttes.

Resten af weekenden står på en masse rare ting og sager og jeg har naturligvis kameraet under armen og skal nok dele en masse glimt. Indtil da, må I endelig huske at følge med på snappen (Miekirstine)

Kan I have en skøn lørdag <3

IMG_6500

IMG_6510

IMG_6444

IMG_6504

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments