TORSDAGSSNAK

OLYMPUS DIGITAL CAMERADress: Custommade  Shoes: Gardenia (HERE) Bag: A.P.C

Glædelig lille fredag alle zusammen <3 Jeg er stået tidligt op her til morgen, for at få ordnet et par ting og sager, inden jeg sætter kursen mod Hellerup. Her åbner Wulff og Konstali nemlig et nye spisested og i den anledning, har de inviteret på morgenmad og hygge. Slet ikke nogen dum måde at starte dagen på.

Billederne er fra i tirsdags, som igen igen var en helt fantastisk sommerdag. Jeg kan næsten ikke huske hvor mange dage det har været nu? Hvis I følger med henne på snappen, så så I nok, at jeg var et smut i lufthavnen. For engang skyld var det ikke fordi jeg skulle rejse, men fordi Malene Birger og SAS havde inviteret til åbning af en lille pop-up shop de har fået derude. Jeg gik derfra lidt mere lykkelig end da jeg kom, for jeg havde nemlig den her fætter under armen.

Tiden er ved at løbe fra mig, så jeg vil smutte igen. Kan I have en skøn dag derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments