WEEKENDEN DER FORSVANDT

IMG_6099Top: Custommade Skirt: Stom & Marie (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: A.P.C

Go’mandag morgen, alle zusammen <3 Jeg håber at I har nydt jeres weekend? Min er simpelthen fløjet afsted og har været tæt pakket, med et hav af forskellige ting. Min søde mor har bl.a været på besøg, så hende hyggede jeg med fredag aften.

Lørdag stod den på løb med Adidas. Det gik okay, men jeg har stadig problemer med foden (eller for at gøre en lang historie kort, så er smerten faktisk rykket over i min anden fod nu) og derfor løb jeg “kun” 6 km. Jeg ville så gerne have snuppet de 12, som man også kunne, men jeg tør altså ikke at kaste mig ud i de distancer, når kroppen ikke er 100% okay. Om aftenen var min mor og jeg ude og spise på Scarpetta. Har I været der? Det var simpelthen SÅ lækkert og jeg skal helt sikkert tilbage MEGET snart.

Min søndag blev brugt sammen med Thorbjørn hvor vi skød en video til Society B. Det så bl.a sådan her ud. Om aftenen spiste jeg pizza hos familien i Vanløse og så var den weekend lige pludselig gået.

Billederne stammer faktisk helt tilbage fra en aften i sidste uge. Det sker ellers sjældent, at jeg ligefrem har outfitbilleder på lager. Nærmere bestemt er de fra i onsdags, hvor jeg var til middag med Society B. En aften, der var en fin blanding af business og pleasue. Vi spiste lækker mad på Steak Royal og lagde en masse planer for fremtiden 🙂

Kan I have en skøn mandag. Jeg tjekker ind igen senere <3

IMG_6124

IMG_6115

IMG_6126

IMG_6088

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments