OM SOMMER I SEPTEMBER

IMG_6159Dress: Custommade (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Okay, det var faktisk umuligt at udgive det her indlæg, med en anden overskrift. Hvad pokker sker der lige for vejret?? Det er jo intet mindre end helt fantastisk, at vi får mulighed for at lege sommer så langt inde i efteråret. I næste uge skulle det blive endnu varmere og jeg føler mig en smule heldig, eftersom jeg jo rejser til Californien ugen efter og først kommer tilbage til København, i de aller sidste dage af September. Med andre ord betyder det, at jeg, helt gratis, lige fik foræret en måneds ekstra sommer. HURRA.

Det eneste lille mini bitte minus er, at jeg allerede har anskaffet mig en pæn samling af efterårsjakker, som gerne vil i brug. Men så er det altså også kun fordi jeg skal være dansker-agtig og finde noget at brokke mig over 🙂

Billederne her er faktisk fra i torsdags og udnyttede de høje temperature, ved at hoppe i den smukke kjole fra Custommade. Den er egentlig fra deres nuværende kollektion og noget siger mig, at den også vil være rigtig fin over et par stramme jeans og det skal jo nok blive jeans-tid på et tidspunkt.

Ellers håber jeg at I nyder weekenden <3 I det hele taget har jeg på fornemmelsen, at jeg taler ud i et stort tomt rum, for mon ikke det er de færreste af jer, som tilbringer tiden foran computeren? Jeg har besøg af min søde mutte og i aften skal vi ud og spise på en restaurant, som jeg gerne har ville prøve i flere år. Mon ikke jeg deler lidt ud henne på snappen (Miekirstine)

Kan I nyde jeres lørdag <3

IMG_6163

IMG_6173Mit cover er fra Gestuz og jeg ELSKER printet. Min neglelak er en shellac, som jeg har fået lavet hos Signe Heindorf på Store Kongensgade. Den har holdt i 1,5 uge nu og har ikke fået så meget som en skramme. Den slags kunne jeg godt gå hen og blive afhængig af 🙂

IMG_6143

IMG_6169

IMG_6151

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments