OM LEOPARDPRINT OG ANDRE SPÆNDENDE TING

IMG_5952Affiliatelinks: Top: Gina Tricot Trousers: Gina Tricot (HERE) Shoes: Vagabond (ON SALE HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg brugte det meste af dagen på at få styr på situationen, efter weekendens rejse. Når man er selvstændig, så er der altid et hav af ting og opgaver, som hober sig op, når man lige tillader sig at holde et par dages fri fra computeren. Det er en af de få ulemper der er ved mit job og jeg har lært, at jeg virkelig skal huske at nyde mine fridage når de er der, og ikke bruge dem på at tænke på, hvor stressende det bliver at komme hjem.

Om eftermiddagen tog jeg et par timer fri for hjemmekontoret for at mødes med Kat. Vi har havde ikke set hinanden i evigheder og fordi hun også har holdt ferie, så er det også begrænset hvor meget kommunikation vi har haft. Præcis derfor, var der også et hav af ting, der skulle catches up på – og det blev der også. Nu er der heldigvis under 2 uger til at vi rejser sammen med L.A så der får vi rig mulighed for at snakke 😉

I går var også sådan en dejlig lun sensommerdag og det udnyttede jeg med at hoppe i et par løse og ret seje leopardbukser. De er fra Gina Tricot og koster nærmest ingenting. I ved hvor meget jeg elsker leoprint, men det skal også være noget pænt print – hvis I forstår? Jeg har set mange eksempler, hvor den slet ikke rammer plet. Men det synes jeg faktisk, at det her print gør. Derudover er de også en drøm at have på. Men det kan man næsten se på modellen 😉

Omlidt sætter jeg kursen mod Madklubben inden i byen. Vi har nemlig middag med Society B og vi skal planlægge en masse spændende ting for fremtiden. I kan tro, at jeg glæder mig til at vi lancerer. Nu går der heldigvis ikke så lang tid længere. Husk at I kan følge processen henne på vores Instagram.

Rigtig god aften til jer <3

IMG_5976

IMG_5960

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments